Sinüzit belirtisi ve bitkisel doğal tedavisi

Sinüzit belirtisi ve bitkisel doğal tedavisi

sinüzite iyi gelen bitkisel kürler
Sinüzit nedir belirtileri nelerdir ?
Sinüzit halk arasında yaygınlık seviyesini oran olarak bilmiyorum ancak çoğu insanın böyle bir derdi var.Tam bir baş ağrısı...Sinüzit hak arasında şiddetli baş ağrısı olduğu sanılır yani tek bir belirtisinin bu olduğu sanılır ancak bu yanlış bir bilgidir yani sinüzitin bir çok belirtisi vardır baş ağrısı bunlardan sadece biridir ve en önemli belirtiside değildir.Sinüzit üst solunum yolu enfeksiyonunu takip eden burun içerisinde hava dolu boşlukların iltihaplanmasıyla oluşan bir hastalıktır.Başlıca belirtileri ;
  • Baş ağrısı
  • burun tıkanıklığı
  • burunda sarı veya yeşil renkli akıntı
  • Öksürük
Bu belirtilere ilave olarak çocuklarda kulak enfeksiyonu yada yetişkinlerde akciğer, alt solunum enfeksiyonuna ait belirtilerde yapabilir.


Sinüzit bitkisel ve doğal tedavisi
Sinüzitin doğal tedavisi için iki ayrı kür paylaşıyorum.Biri Ahmet Marankinin tarifi diğeri ise İbrahim saraçoğlunun hangisini daha çok güveniyorsanız onu denemek sizin takdirinize kalmış.

Ahmet Maranki sinüzit bitkisel tedavisi
  • 1 Çay bardağı kaynatılmış,ılıtılmış su
  • 1 Çay kaşığı kristal tuz
Hazırlanışı : 1 çay bardağı kaynatılmış su ılıdıktan sonra 1 çay kaşığı kristal rafine olmayan tuz ile karıştırılır iyice çözeldikten sonra bir burnun bir deliği kapıtılıp bir deliğinden çekilerek diğer deliğinden çıkartılarak sünizlerin temizlenmesi sağlanır..Nasıl yapılacağını detaylı videolu görmek için youtube de Ahmet maranki sünizit bitkisel tedavisi videosunu izleyebilirsiniz.

İbrahim Saraçoğlu sünizit bitkisel tedavi
Yoğurdu kaşıkla biraz karıştırtıktan sonra yoğut suyunu bıraktıktan sonra 1 bardak öğleden önce 1 bardak öğleden sonra içilir. 2-3 gün uygulandıktan sonra burnunuz akmaya ve sinüzitleriniz açılmaya başlayacaktır.

Payla�:

Disqus Yorumlar